Naročnik: JP LPT, DRSI

Virtualizacija strežnikov, 2018

Virtualizacija strežniške infrastrukture prometnega centra AVP za Ljubljano in prometnega centra CUVP za regionalne ceste po Sloveniji.

ASIST je zaključil virtualizacijo strežnikov za sisteme za nadzor cestnega prometa. Strežniška infrastruktura je zdaj zasnovana 100% virtualno, kar omogoča večjo fleksibilnost pri izbiri strojne in programske opreme, visoko razpoložljivost, lažji postopek varnostnega kopiranja in manj napak pri postopkih vzdrževanja. Samostojni modularni strežniki so medsebojno povezani s programsko tehnologijo visoke razpoložljivosti, zato zagotavljajo zanesljivo neprekinjeno delovanje in omogočajo efektivno vzdrževanje v primeru okvare ter enostavno nadgradnjo, dodajanje novih strežnikov v gručo ali zamenjavo sestavnih delov strežniškega sistema.

V Asistu smo izdelali rešitev s samostojnimi modularnimi strežniki, ki so medsebojno povezani s programsko tehnologijo visoke dostopnosti. Zagotavljajo zanesljivo neprekinjeno delovanje in omogočajo efektivno vzdrževanje v primeru okvare ter enostavno nadgradnjo, dodajanje novih strežnikov v gručo ali zamenjavo sestavnih delov strežniškega sistema.

Z izbrano rešitvijo se izognemo problemom, ko okvara posamezne komponente povzroči okvaro celotnega strežniškega sistema (single point of failure).

Vam je všeč kar vidite?

Pošljite povpraševanje
Želite prejemati sveže novice o naših novih produktih in ponudbah v vaš poštni nabiralnik?